Nieuws


Recensie in Kafka Katern
Het komende Kafka-Katern zal een recensie van K. bevatten. Meer informatie over dit katern is te vinden op de website van de Kafka Kring.

---
Krantenartikelen K.
In het AD/Utrechts Nieuwsblad van 2 maart en de huis-aan-huis krant Ons Utrecht van 8 maart zijn artikelen over K. verschenen. De artikelen geven meer informatie over de ZUUR en de totstandkoming van K. Klik op een artikel om deze te lezen.

---
ZUUR in Rotterdam
De voorstelling K. zal op 25 en 26 maart ook in Rotterdam te zien zijn, in het Rotterdams Centrum voor Theater (RCTh). Informatie over deze voorstellingen is te vinden bij de speeldata. ZUUR is van plan in de nabije toekomst meer met het RCTh samen te werken.

---
Extra financiering voor K.
Het VSBfonds heeft ZUUR een projectsubsidie toegekend voor K. Deze beslissing kwam na het drukken van de flyers en posters, vandaar dat het VSBfonds daarop niet vermeld staat. Ook hebben drie bedrijven toegezegd ZUUR te sponsoren, nl. Dumond Advocaten, Rups - adviseurs voor innovatie - en Aim marketing & sales. Zie makers voor een volledige overzicht van fondsen en sponsors.

---
K. op Cult Royale
ZUUR heeft op 21 januari een voorproefje van K. gespeeld op het bijzondere festival Cult Royale. Het voorproefje was te zien in het magazijn van de Albert Heijn in Schipluiden. Enkele foto's komen spoedig op deze site.

---
Link - the Kafka game
Het Australische Smoking Gun Productions heeft een internetspel gemaakt, gebaseerd op Het proces. Dit spel, Kafkamęsto, is te vinden op Game On.